top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • opdrachten0

Weer een stap verder.

Zaterdag 14 mei zijn we, de onderhandelaars van Lokaal Landsmeer, GroenLinks, Positief Landsmeer en CDA, weer bij elkaar gekomen om het aangepaste concept coalitieprogramma door te nemen.


We bespraken, onder leiding van (in)formateur Bas Jan van Bochove, de doorgevoerde wijzigingen én onderhandelden nog over een aantal inhoudelijke zaken.


Nieuwe wijzigingen werden direct verwerkt hetgeen resulteerde dat we aan het eind van de ochtend tot de conclusie kwamen dat we overeenstemming hadden bereikt over de inhoud van het concept coalitieprogramma.


De tekst van het concept coalitieprogramma wordt maandag 16 mei ‘aangeboden’ aan de burgemeester en de komende weken ‘getoetst’ op haalbaarheid.


Onderhandelaars die geen volledig mandaat hebben kunnen die weken gebruiken om het concept coalitieprogramma door te nemen met hun achterban.


We verwachten dat we in juni verder kunnen met eventuele noodzakelijke, inhoudelijke bijstellingen om vervolgens over te kunnen gaan tot het ondertekenen van het coalitieprogramma. Vanaf dat moment communiceren we op inhoud van het coalitieprogramma en starten we (in beslotenheid) met het formatieproces. We schatten in dat dat in de week van 13 juni zal zijn.


Pas als over alles overeenstemming is bereikt en het formatieproces volledig is doorlopen kunnen we en zullen we samen met de deelnemende partijen een persmoment organiseren en iedereen informeren, maar zover is het echt nog niet.


We hebben op dit moment nog stappen te zetten en gaan samen met de deelnemende partijen vol goede moed door.


Wordt vervolgd in juni........Wilt u met ons in gesprek?

Maak dan een afspraak met een van onze partijleden.

Dat kan via: https://www.lokaal-landsmeer.nl/contact en natuurlijk ook door te reageren op deze post of door een pb te sturen.92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page