top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • opdrachten0

Maja's momentje

Soms vallen dingen je op en dan moet je dat even delen, op het internet en in de media worden er uitspraken gedaan alsof het de gehele waarheid is en niets dan de waarheid is. Maar blijf altijd kritisch en controleer alle informatie eerst even want soms zit het toch echt anders.

De boeren en de koeien.


De 3 kernen van ons dorp zijn niets zonder de boeren, en de boeren niets zonder onze koeien die zo wel in het Landsmeerderveld als in het Ilperveld en Twiske lopen.

En wat schets onze verbazing, koeien mogen niet meer in de wei, nu iedereen die de filmpjes wel eens gezien heeft als de dames te lang op stal hebben gestaan, en dan de wei in mogen zal dit beeld niet meer van het netvlies kunnen krijgen! Zo leuk!


Maar hoe zit het nou echt! Ik lees dat er helemaal geen vergunningsplicht nodig is voor weidegang. Dit is een uitspraak van de raad van state, wie had dat gedacht!


Hoe belangrijk is het dat we blijven opletten, als burgers en raadsleden en ons vooral niet gek laten maken door wat iedereen zo maar zegt, omdat iemand anders weer gehoord heeft, en weer zegt dat…….,

Ga op onderzoek uit en neemt niet alles voor zoete koek aan. Vraag het na bij de partij waar u voorkeur naar uitgaat en die het voor u kunnen uitzoeken!


112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page