top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • marionbreij

Gemiste kans!

Onze voormalig wethouder (Marion Breij) had binnen een half jaar de eerste schetsen voor een nieuwe Oude Keern al op tafel liggen.


Zowel de corporatie, HVL (de HuurdersVerengingLandsmeer) als Marion waren enthousiast over de beoogde herontwikkeling en spraken af concrete resultaten te boeken in 2023.


Er werden niet alleen afspraken gemaakt voor het plan Oude Keern, maar ook m.b.t. de prestatieafspraken en de toewijzing van sociale huurwoningen. Zo werd afgesproken dat in 2023 in ieder geval de eerste 17 sociale huurwoningen aan lokale inwoners zouden worden toegewezen.


Na het 'heenzenden' van Breij, op 19 januari jl. (7 stemmen voor en 6 stemmen tegen), zette EigenHaard en Rochdale deze afspraken op pauze.


Vanwege de politieke worstelingen in Landsmeer gaan de plannen nu dus weer de koelkast in. We waren goed op weg. Wat een gemiste kans!


Vandaag in het Noordhollands Dagblad👇
56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page