top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • opdrachten0

Uniek collectors item

Een goed gesprek onder het genot van een hapje of drankje is iets wat wij van Lokaal Landsmeer graag doen. Wij denken dat wij dit delen met vele mede dorpelingen. Praten over de sport, dagelijkse beslommeringen of, in ons geval, onze politieke standpunten en ideeën. Dan bestellen we aan de bar dat goddelijke "gerstenat" of een "glas alcoholisch druivensap". We praten dan graag over hoe we het dorp beter kunnen maken en beantwoorden graag vragen over onze 10 speerpunten uit ons partijprogramma.


Na zo'n slok van dat goddelijke nectar, zetten wij ons glas op de bar en daar........ valt dan ons oog op het unieke collectors item. De bar wordt beschermd door het Lokaal Landsmeer bierviltje.


Dit collectors item is gratis te verkrijgen bij o.a. De Goede Stek, Thai Ubon, de Drie Zwanen, de Zuyd, de Driesprong en wellicht op meer plaatsen (let wel OP=OP).


Natuurlijk is het een gebruiksvoorwerp dus gebruik deze gelegenheid om onder het genot van een hapje en/of drankje een goed gesprek aan te gaan over de lokale politiek.


Een van onze speerpunten is; "een ondernemende gemeente" Als het goed gaat met de lokale ondernemer dan gaat het goed met de gemeente".

Wij hopen u te overtuigen van onze 10 speerpunten maar helpen graag mee om onze lokale ondernemers te ondersteunen, dus bestel een hapje of drankje en neem dit collectors item mee naar huis. #koopmeerlokaallandsmeer

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page