top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • opdrachten0

Lokaal Landsmeer komt tot de Kern(en)!

Lokaal Landsmeer maakt haar “top 6 kandidaten” op haar kandidatenlijst bekend. Hierop staan een aantal bekende namen. Een lijst waarin politieke ervaring gebundeld wordt met lokale betrokkenheid.


De aanwas van een aantal nieuwe leden vanuit de Landsmeerse VVD zorgt voor de borging van ervaring, kunde en kennis. Zij verlieten de VVD, omdat zij het niet eens waren met het kandidaat stellen van Bonenkamp als kandidaat wethouder. Deze heeft namelijk een relatie met de kandidaat wethouder van D66. De kans dat deze twee samen in één college met één burgemeester zouden komen brengt een ongewenste situatie met zich mee. Zo onderstreept ook Lokaal Landsmeer dit integriteitsrisico en dilemma.


In de algemene vergadering van Lokaal Landsmeer zijn de fractievoorzitter, lijsttrekker, lijstduwer en kieslijst unaniem vastgesteld. Wij zijn verheugd u te melden dat Axel Damme voor de komende 4 jaar hun fractievoorzitter zal zijn. Axel is geen onbekende in het dorp en is al velen jaren actief binnen de Landsmeerse samenleving & politiek.


De kandidatenlijst is als volgt:

1. Axel Damme

2. Marion Breij

3. Lex Raymakers

4. Rolf van Soest

5. Jimmy van Leyenhorst

6. Jaap Goede

7. Het vervolg hoort u op 31 januari….


Om u toch nog een klein tipje van de sluier prijs te geven Maja van Campen zal terugkeren als lijstduwer op de laatste plek van de kandidatenlijst.


Axel Damme: Ik ben erg trots en blij met zo een hoogwaardige top 6 en er komen nog veel meer toppers op de lijst! Ik hoop hiermee het vertrouwen van de Ilper, Landsmeerder & Purmerlander te krijgen: dat zij met ons verkiezingsprogramma en deze lijst hun stem aan ons toe vertrouwen. Wij gaan ons 100% inzetten voor een Lokaal en sterk Landsmeer!


Voor ons volledige programma en toelichting op onze punten kunt u terecht op: www.lokaal-landsmeer.nl


Dit is waar Lokaal Landsmeer zich de komende 4 jaar hard gaat maken!


Lokaal Landsmeer de partij voor Den Ilp, Landsmeer & Purmerland, die tot de kern(en) komt!

187 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page