top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • opdrachten0

Jaap Goede's gedachtenspinsels.

Lokaal Landsmeer, Positief Landsmeer, Groen Links en CDA vormen samen een coalitie en kunnen met de overige partijen in de raad tot belangrijke besluiten komen.


Dat dit tot discussies kan leiden is niet ongewoon maar juist goed. Door stevige debatten kan je nieuwe inzichten verkrijgen.


De discussies kunnen b.v. over woningbouw gaan. Bij Lokaal Landsmeer staat dit hoog op onze prioriteitenlijst. Het kan en mag toch niet zo zijn dat je ruim 22 jaar op de lijst voor woningzoekenden staat en dat niet ingezetenen van onze gemeente op eens wel een woning verkrijgen.


Onlangs heeft de coalitie een plan ingediend om een haalbaarheid studie te doen naar een reclamemast. Zo'n reclamemast neerzetten bij de ingang van het dorp zou zo maar eens veel "euries" kunnen genereren ten faveure van onze gemeente. Dit voorstel kwam van Positief Landsmeer en is een voorbeeld van goede samenwerking binnen de coalitie .


Tiny houses, bestemd voor bijvoorbeeld onze jeugd, staan mede op onze wensenlijst.

De opvangplekken ten behoeve van Oekraïners in het plan de Gortesloot, Als die er komen, willen wij na hun vertrek gebruiken voor onze jeugd. Het rijk bekostigd de Tiny Houses en wij gaan deze dan gebruiken voor onze jeugd Zo

maken we het beste van een onwenselijke situatie en betaald de Landsmeerse belasting betaler niets. Van nood een deugd maken, dat is naar mijn mening een Win-Win!


Tot zover een bericht van een bruisend en ambitieus Lokaal Landsmeer en de gedachte spinsels van Jaap.


244 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page