top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • Foto van schrijverLokaal Landsmeer

In het kader 'groen moet je doen!'

De coalitiepartijen Lokaal Landsmeer, GroenLinks, Positief Landsmeer en het CDA hebben de handen ineengeslagen en een motie vreemd opgesteld die tijdens de raadsvergadering van 14 juli 2022 unaniem werd aangenomen.

De eerste resultaten van het terugdraaien van de bezuiniging op groen voorzieningen en onderhoud worden zichtbaar. Er wordt door het hele dorp achterstallig groen gekapt en bij gewerkt. Hierdoor ziet het dorp er weer beter onderhouden uit en en overzichtelijker op een hoop plekken. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en hopen in het voorjaar nog veel mooiere foto's te kunnen posten.

De motievreemd verzocht het college om de in 2022 doorgevoerde bezuiniging op de subsidies en de doorgevoerde bezuiniging op het groen te (laten) herstellen, de voorgenomen bezuinigingen (2023 t/m 2025) op de subsidies en op het groen teniet te doen


Voor de complete motievreemd van de coalitie klik

Motievreemd_LL_GL_PL_CDA_V1.1, 08.07.2022
.pdf
Download PDF • 426KB

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page