top of page

In de gemeente en de politiek gebeurt veel, vaak zonder dat u het in de gaten heeft. Hieronder vindt u de laatste nieuwtje over onze partij, de politiek en wat er verder speelt in ons dorp.

  • Foto van schrijverLokaal Landsmeer

Burgemeester Léon de Lange neemt het concept coalitieprogramma in ontvangst.

Bijgewerkt op: 2 nov. 2022

Lokaal Landsmeer overhandigde vanmorgen, mede namens de onderhandelaars van GroenLinks, Positief Landsmeer en CDA, het concept coalitieprogramma aan burgemeester Léon de Lange.


Foto: Axel Damme, fractievoorzitter Lokaal Landsmeer, overhandigt het concept coalitieprogramma aan burgemeester Léon de Lange.


Afgelopen zaterdag werd door de onderhandelaars overeenstemming bereikt over de richting van het toekomstig beleid voor Landsmeer.


Het ambtelijk apparaat gaat het programma nu toetsen op haalbaarheid, kijken of de plannen gefinancierd kunnen worden en een advies uitbrengen. Onderhandelaars die geen volledig mandaat hebben kunnen die weken gebruiken om het concept coalitieprogramma door te nemen met hun achterban.


Het advies van het ambtelijk apparaat kan leiden tot eventuele noodzakelijke, inhoudelijke bijstellingen. Bij groen licht kan het programma worden ondertekend en is het programma definitief. Vanaf dat moment communiceren we op inhoud van het coalitieprogramma en starten we (in beslotenheid) met het formatieproces.


Pas als over alles overeenstemming is bereikt en het formatieproces volledig is doorlopen kunnen we en zullen we samen met de deelnemende partijen een persmoment organiseren en iedereen informeren.


Alhoewel er op dit moment dus nog geen zekerheid is hebben en houden we vertrouwen in een goede uitkomst.


Wordt vervolgd in juni........


Wilt u met ons in gesprek?

Maak dan een afspraak met een van onze partijleden.

Dat kan via: https://www.lokaal-landsmeer.nl/contact en natuurlijk ook door te reageren op deze post of door een pb te sturen.156 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page