top of page

Maja van Campen

Haar favoriete quote is: Als je wilt dat iets gebeurt, doe het dan zelf!”

 

Maja (geboren in 1942) is al getrouwd sinds 1959.

Zij heeft samen met haar man vier dochters..

maja.jpg

Lijst 3, lijstduwer

Voor wie nog niet weet wie Maja van Campen is; hier een kleine update!

 

Maja en haar man zijn een trotse opa en oma van vierkleindochters en één kleinzoon, maar ook overgrootouders van drie kleinzonen en als alles goed gaat dan komt daar in 2022 nog een achterkleindochter bij!

Maja is al sinds 2003 actief in de Landsmeerse politiek. Na het opstarten van lijst Maja van Campen in 2014 kwam ze (met bijna twee zetels) in de raad. Axel Damme en Maja bouwden vier jaar lang aan de partij en in 2017 nam Axel het stokje deels over. Maja en Axel gingen in 2017 verder onder de naam Lokaal Landsmeer. Deze stap werd door de inwoners van de drie kernen (Den Ilp, Landsmeer en Purmerland) beloond met drie zetels.

Inmiddels heeft Lokaal Landsmeer een solide basis en bouwen ze graag – met een prachtig verkiezingsprogramma en een mooie lijst met goede, kundige kandidaten - verder aan de ambities van deze lokale partij. 

maja.jpg
culi cafe volendam.jpg

Wat ze ook nog doet.

“Een nieuw jaar met voor mij geen ambities meer als raadslid, maar ik wil wel graag dat dingen (die helaas o.a. door corona niet konden gaan) worden afgemaakt. 

Een aantal daarvan (zoals het nieuw leven inblazen van de KinderGemeenteRaad en het initiëren van een Kinderburgemeester) zal ik oppakken.

Dat wil ik graag doen!

En daarom sta ik als trotse lijstduwer – met al die kanjers - op de lijst van Lokaal Landsmeer! Dat geeft u hopelijk voldoende vertrouwen om uw stem aan ons te geven !”

 

We zien de verkiezingen met veel enthousiasme tegemoet en hopen de grootste te worden. 

 

Dat kan alleen met uw hulp en vertrouwen. Want zonder u kunnen we niet!”

bottom of page