top of page

Jimmy van Leyenhorst

Zijn favoriete quote is: 'Wijsheid is meer dan alleen praten."

 

Jimmy (1982) is geboren Nijkerker.

Hij woont nu 5 jaar in Landsmeer.

rolf van soest klein.jfif

Lijst 3 nr 5

De politieke interesse is er bij Jimmy altijd al geweest. Hij pakt nu de kans om deze voor de gemeenschap in te zetten en hoopt een mooie bijdrage aan onze gemeente te mogen leveren.

Zijn keuze voor Lokaal Landsmeer was snel gemaakt.

"Daar waar een landelijke partij toch gebonden is en vaak de 'landelijke kant' belicht doen ze dat bij 'de lokalen' niet. De lokalen richten zich echt op de belangen van de lokale inwoners en dat maakt het zo mooi: dat je vrijuit kan spreken zonder in je achterhoofd te moeten houden wat de landelijke lijnen zijn".

Het sociaal gedachtengoed heeft Jimmy hoog in het vaandel staan. Hij vindt dat we het samen moeten doen en het in Den Ilp, Landsmeer en Purmerland met z'n allen voor elkaar moeten maken, voor de toekomst en voor de ouderen.

 

In het dagelijks leven is Jimmy projectleider voor een grote bouwonderneming. Hij is een doorzetter: hij is van de LTS doorgestroomd naar de MTS en daarna ging hij door naar de HTS.

 

Zijn mooiste project vindt hij de renovatie van het scheepvaartmuseum.

 

Inmiddels heeft Jimmy een ruime ervaring opgebouwd in het renoveren en nieuwbouw van talloze sociale woningbouw projecten. Hij hoopt deze expertise voor de gemeente Landsmeer ook in te kunnen zetten, want die 22 jaar wachttijd op een woning daar moet toch iets aan gedaan worden! Dit gaat ten koste van de samenleving van Landsmeer.

Jimmy van Leyenhorst_edited.jpg
culi cafe volendam.jpg
ilperveld-landsmeer.jpg

Wat hij ook nog doet.

Naast zijn raadswerk:

  • Vissen.

  • Klussen aan zijn boot.

  • Gezellig uit eten.

  • Het sociaal leven van Landsmeer bezoeken.

  • Reizen.

bottom of page